Skip to content Skip to footer
VACATURE

Vacature Projectleider Zonne-energie

Werken in een omgeving waar jij echt het verschil kunt maken? Als onderdeel van een snelgroeiend bedrijf krijg je snel veel verantwoordelijkheden waardoor je jezelf vollop kunt (door)ontwikkelen. Daarnaast werk je samen met andere ambitieuze collega’s en het mooiste van alles? Je maakt met je werk direct de wereld een stukje groener!

Wie zijn wij?

Praeter adviseert en begeleidt bedrijven en organisaties met het verlagen en verduurzamen van het energieverbruik van hun vastgoed. Wij werken op projectbasis voor onze opdrachtgevers en ondersteunen hen bij de bepaling en uitvoering van maatregelen. Of het nu gaat om een beter energielabel, een lager energieverbruik of het zelf opwekken van duurzame energie met bijvoorbeeld zonnepanelen, of elektrisch vervoer.

Wij doen dit met een bevlogen en dynamisch team van specialisten uit diverse sectoren en expertises. Met meer dan 80 jaar ervaring in projectontwikkeling, het grootzakelijke bedrijfsleven en duurzaamheidsoplossingen, groeit ons kantoor uit naar een vertrouwde adviseur van opdrachtgevers als Rabobank, Zeeuw&Zeeuw, Molecaten, diverse gemeentes, waaronder Den Haag en Rotterdam, de HTM, de landelijke politie, Hema, Energieke Regio en MVGM.

Wat ga je doen?

Als Projectleider Zonne-energie ben je verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van investeringen in zonne-energie. Je begeleidt de opdrachtgever op basis van een stappenplan voor de investering, je vraagt meerdere offertes aan bij aannemers en installateurs. Nadat de opdrachtgever een partij heeft gekozen, regel je de aanbesteding. Je bent nauw betrokken bij het ontwerpen en realiseren van het zonne-energiesysteem , begeleidt de installatie en controleert de oplevering.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal HBO- of WO-werk- en denkniveau (bij voorkeur in een commerciële- of technische studierichting);
  • Ervaring in de (begeleiding van) technische-/installatieprojecten is een pre;
  • Je bent minimaal voor 32 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt affiniteit met duurzaamheid;
  • Je bent ambitieus, nieuwsgierig, leergierig en positief ingesteld;
  • Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk goed;
  • Je kunt goed luisteren, uitleggen en bent niet bang om op mensen af te stappen.

Wat bieden wij?

Bij Praeter geloven we in het bundelen van de krachten door zowel ervaren- als young professionals met elkaar te laten samenwerken. Je komt in een dynamische werkomgeving terecht waar je in korte tijd veel kunt leren over duurzaamheid. Je collega’s zijn allemaal ambitieus, energiek en ook nog eens heel gezellig. Daarnaast is er veel ruimte voor initiatieven. Wij vinden de ontwikkeling van onze medewerkers zeer belangrijk. Je krijgt hiervoor de ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, cursussen en/of opleidingen te volgen. Wij bieden een marktconform salaris, een verzorgde vegetarische lunch en een fijne werkplek in een licht en mooi monumentaal pand vlakbij Station Den Haag Centraal. En misschien wel het belangrijkste: wij bieden je de kans om een expert op een gebied te worden waar onze planeet gelukkig van wordt!

Solliciteren?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Mail dan je motivatie en cv naar werkenbij@praeter.nl.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Willemijn Teunissen: willemijn@praeter.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

header-team