Skip to content Skip to footer

Voor wie is het energiebesparingsscan?

Voor elke eigenaar of huurder van een pand die graag zijn energiekosten wil verlagen en een eerste inzicht wil hebben in welke stappen zullen leiden tot een lager verbruik en een beter energielabel.

Wat is het energiebesparingsscan?

Tijdens een intakegesprek op locatie gaat een van onze adviseurs met u in gesprek over de mogelijke maatregelen die u kunt treffen. Tijdens deze schouw/gebouwopname loopt onze adviseur met u door het pand om een maatregelenlijst op te stellen. Met behulp van de Duurzaam Vastgoed Tool wordt een indicatief energielabel van het desbetreffende pand vastgesteld. Na het intakegesprek ontvangt u een overzichtelijk rapport, waarin wij u advies geven over hoe u efficiënter/zuiniger kan omgaan met energie en op welke manieren er duurzamer verwarmd kan worden. Daarnaast adviseren wij over de implementatie van de mogelijke verduurzamende maatregelen. Voorbeelden zijn zonne-energie, infraroodverwarming, isoleren, laadpalen, warmte en/of koelsystemen, (mechanische) ventilatie tot aan het dichten van kieren. Elk advies is financieel én energetisch verantwoord.

Wat heeft onze opdrachtgever aan het energiebesparingsscan?

U ontvangt u een helder overzicht van de mogelijke maatregelen met een eerste inzicht in kosten, opbrengsten en subsidies voor de verbetering van uw energielabel en/of verlaging van uw energieverbruik. Hierbij wordt gekeken naar alle mogelijke maatregelen, zowel inpandig als buiten voor een eigen energieopwekking.

Elk advies is financieel én energetisch verantwoord.