Skip to content Skip to footer
VACATURE

Vacature Projectmanager Duurzame Energie

Wil jij bijdragen aan een groenere toekomst en tegelijkertijd jouw Projectmanagement vaardigheden ontwikkelen? Bij Praeter krijg je de kans om als Projectmanager Duurzame Energie het verschil te maken.

Wil jij werken in een omgeving waar jij echt het verschil kunt maken? Als onderdeel van een snelgroeiend bedrijf krijg je snel veel verantwoordelijkheden waardoor je jezelf volop kunt (door)ontwikkelen. Daarnaast werk je samen met andere ambitieuze collega’s en het mooiste van alles? Je maakt direct met je werk de wereld een stukje groener!

Wie zijn wij?

Praeter adviseert en begeleidt bedrijven en organisaties met het verlagen en verduurzamen van het energieverbruik van hun vastgoed. Wij werken op projectbasis voor onze opdrachtgevers en ondersteunen hen bij de bepaling en uitvoering van maatregelen. Of het nu gaat om een beter energielabel, een lager energieverbruik of het zelf opwekken van duurzame energie met bijvoorbeeld zonnepanelen of elektronisch vervoer.

Wij doen dit met een bevlogen en dynamisch team van specialisten uit diverse sectoren en expertises. Met meer dan 80 jaar ervaring in projectontwikkeling, het grootzakelijke bedrijfsleven en duurzaamheidsoplossingen groeit ons kantoor uit naar een vertrouwde adviseur van opdrachtgevers zoals Rabobank, Zeeuw&Zeeuw, Molecaten, diverse gemeentes waaronder Den Haag en Rotterdam, de HTM, de landelijke politie, Hema, Energieke Regio en MVGM.

Wat ga je doen als Projectmanager Duurzame Energie?

Als Projectmanager Duurzame Energie ben je de verbindende schakel tussen ons team en de klanten. Je ondersteunt de commercieel manager bij het aanbieden van duurzaamheidsoplossingen aan overheden en bedrijven, door het maken van offertes en het opbouwen en onderhouden van klantcontact.

Met jouw assertieve instelling en commerciële geest pak je graag de telefoon op en bedenk je creatieve manieren om bij de klant aan tafel te komen, zodat wij onze diensten kunnen presenteren. Hierbij maak je gebruik van social media, zoals LinkedIn. Daarnaast help je bij het organiseren van events om te netwerken met klanten.

Bij Praeter geloven wij in de kracht van diversiteit en ontwikkeling. In deze dynamische en gezellige omgeving krijg je volop ruimte om jouw commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen en expert te worden in duurzaamheidsoplossingen. Onze collega’s zijn ambitieus, energiek en gezellig. We bieden ruimte voor initiatieven en investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling door trainingen en cursussen.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een commerciële richting.
  • Je hebt 2-5 jaar werkervaring in een Projectmanagement functie.
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Wij bieden jou

Bij Praeter geloven we in het bundelen van de krachten door zowel ervaren- als Young Professionals met elkaar te laten samenwerken. Je komt in een dynamische werkomgeving terecht waar je in korte tijd veel kunt leren over duurzaamheid.

Jouw collega’s zijn allemaal ambitieus, energiek en ook nog eens heel gezellig. Daarnaast is er veel ruimte voor initiatieven. Wij vinden de ontwikkeling van onze medewerkers zeer belangrijk. Hiervoor wordt de ruimte gegeven om jezelf te ontwikkelen door trainingen, cursussen en/of opleidingen te volgen.

  • Een maandsalaris van €2900 – €3600 bruto op basis van 40 uur
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • Een opleidingsbudget
  • Een reiskostenvergoeding
  • Een pensioenregeling bij ASR

En misschien wel het belangrijkste: wij bieden je de kans om een expert te worden op een gebied waar onze planeet gelukkig van wordt!

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Mail dan jouw cv naar werkenbij@praeter.nl

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met Tobias van Veen door te bellen naar 06 22 693 275 of mail naar tobias@praeter.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

header-team