Skip to content Skip to footer

Voor wie is het Maatwerkadviews Duurzaam Vastgoed?

Voor eigenaren of gebruikers van vastgoed met een aanzienlijk energieverbruik, dat zij willen verduurzamen of waarop zij willen besparen. Zij willen een concreet stappenplan met de kosten en baten van maatregelen, waarbij ook rekening wordt gehouden met de comfortwensen van gebruikers.

Wat is het Maatwerkadvies Duurzaam Vastgoed?

Wij vragen gegevens uit van je pand (o.a. locatie, plattegrond energieverbruik en -kosten, energie verbruikspatroon en gebruikersfuncties) en maken een afspraak voor een schouw op locatie. Tijdens deze schouw vragen wij naar je wensen en uitdagingen, nemen wij de ruimtes van het pand op en bespreken wij mogelijke oplossingen. Op basis van ons bezoek stellen wij een uitgebreid maatwerkadvies op met de te nemen maatregelen, de kosten en baten er van en de invloed op het comfort van gebruikers. Ook subsidiemogelijkheden komen aan bod.

Dit rapport sturen wij toe en bespreken wij op locatie of in een videogesprek. Tijdens dit gesprek helpen wij met een keuze in maatregelen en geven wij aan hoe de uitvoering hiervan te realiseren is. Indien gewenst kunnen wij deze uitvoering begeleiden tegen vaste prijzen.

Wat heeft onze opdrachtgever aan het Maatwerkadvies Duurzaam Vastgoed?

Met dit rapport heb je een panklaar stappenplan waarmee je energieverlaging en – verduurzaming kan implementeren. Zo krijg je inzicht in de te nemen maatregelen, met de te verwachten investeringen, opbrengsten, kosten én het rendement van deze maatregelen. We vertellen je hoe je de uitvoer moet aanpakken en geven aan tegen welke kosten wij dit voor je kunnen begeleiden.