Skip to content Skip to footer
Hoe werken wij?

Wij zijn een dynamisch en gedreven team dat wil uitblinken in ontwikkeling van duurzame specialisten en implementatie van energieoplossingen

Onafhankelijk:

“at your service”

Wij geven onafhankelijk advies en accepteren nóóit kick-backs of vergoedingen van partijen die wij inschakelen. We werken uitsluitend voor onze opdrachtgever; dat is de enige die wij diensten in rekening brengen.

Hoge kwaliteit:

“goed, beter, best!”

Wij bieden oplossingen die onze opdrachtgevers echt helpen naar lagere energielasten en een duurzamer energiegebruik. We kiezen voor de beste en bewezen oplossing voor de klant; niet de populairste. Onze mensen hebben specialistische kennis en die zijn we elke dag aan het verdiepen en verbreden.

Betrouwbaar:

“beloofd is beloofd”

Wij maken heldere afspraken met opdrachtgevers en komen die na. Wij geven vooraf kosten en baten op en bieden een helder plan van aanpak. Wij willen dat onze opdrachtgevers de materie echt begrijpen en leggen graag uit. En we geven niet alleen advies, maar helpen onze opdrachtgevers dat ook uit te voeren.

Team:

“samen!"

  • Wij brengen mensen verschillende expertises en ervaringen bij elkaar en combineren dat tot een multidisciplinaire en professionele dienstverlening naar onze opdrachtgevers.
  • Wij bieden onze mensen een rijke en leerzame werkomgeving gericht op steeds beter worden in superieure dienstverlening naar ondernemers. En dat in een vak waar de wereld heel blij van wordt.
  • Dat is hard werken, dus het mag ook heel leuk zijn: “work hard, play hard!”
Innovatief:

“beter!"

  • Wij zoeken voortdurend naar bewezen nieuwe innovatieve oplossingen en wijzen van (samen)werken
  • Wij werken continu aan de verbetering en vernieuwing van onze diensten
Tot slot, we leveren service met een glimlach 😊, want energie verduurzaming maakt ons blij!