Skip to content Skip to footer
OVER ONS

Verbeter de wereld,
begin bij jezelf

Verbeter de wereld, begin bij jezelf

CO2 reductie is een maatschappelijke noodzaak

CO2 reductie is een maatschappelijke noodzaak. Door het opstoken van fossiele brandstoffen zijn we bezig de aarde onleefbaar te maken voor de generaties na ons. De mogelijkheden liggen voor het oprapen. Maar veel organisaties snappen niet hoe dit aan te pakken. Het is immers niet iets waar zij dagelijks mee bezig zijn. Wij wel; wij doen niks anders.

Onder het motto “Verbeter de wereld, begin bij jezelf” laten wij organisaties en hun mensen zien dat het mes aan meerdere kanten tegelijk snijdt. De maatregelen die wij helpen uitvoeren:

  • verbeteren het milieu voor iedereen (minder CO2 uitstoot)
  • zorgen voor een behaaglijker werkomgeving
  • én leiden tot serieuze kostenbesparingen en -beheersing binnen jouw organisatie.

Of je nu een fanate milieuactivist bent of graag verstandig met kosten omgaat: het leidt tot dezelfde uitkomst. Een beter milieu én lagere kosten gaan wel degelijk samen. Om met nummer 14 te spreken: “Je gaat het pas zien als je het doorhebt”.

Wij van Praeter leveren een substantiële bijdrage aan een beter milieu. Dagelijks inspireren en helpen wij organisaties om minder energie te gebruiken, om duurzame energie zelf op te wekken en om alleen duurzame energie te gebruiken.

In ons kantoor brengen wij een schat aan ervaring uit verschillende disciplines samen en maken zo complexe projecten begrijpelijk en uitvoerbaar: simpele en werkende oplossingen voor onze opdrachtgevers. Wij hebben jaren – zo niet decennia – ervaring in duurzame energie oplossingen en het (groot)zakelijke bedrijfsleven. Onze medewerkers zijn hoog opgeleid en/of ervaren in verschillende disciplines, zoals bedrijfseconomisch, (bouw)technisch, commerciële dienstverlening, juridisch, of projectmanagement. Hierdoor bestrijken wij alle vakgebieden die onze projecten vragen.

Wij bieden een divers team van (jonge) mensen de kans om nog beter te worden in een vak waar de komende decennia veel behoefte aan is. Praeter heeft een informele werkomgeving van hard werken, veel plezier, veel leren én mee besluiten over de koers die we varen. En dat vanuit een prachtig en duurzaam pand dichtbij Station Den Haag Centraal.

Wie zijn wij

Ruim 80 jaar ervaring in projectontwikkeling, duurzame energieoplossingen en het grootzakelijke bedrijfsleven.

teamfoto-praeter
Even voorstellen

Ons team

Sjoerd Beijer

Projectleider Duurzaamheid

Michiel Lindhout

Sales Manager

Marijn Pronk

Projectleider Duurzaamheid

Leo van Bemmel

Duurzaamheidscoach

Christiaan Brenninkmeijer 

Projectleider Duurzaamheid

Kees Ekelmans

Managing Partner

Stefan Ekelmans 

Digital Manager

Tom Groos

Managing Partner

Lennart Kok

Projectleider Duurzaamheid

Bram van Lomwel

Finance Manager

Bas Paardekooper 

Projectmanager Duurzaamheid

Willemijn Teunissen

HR Manager

Nikki Vis 

Operations Manager

Rick van der Wijngaard 

Projectmanager Duurzaamheid

Rubi Munier

Projectleider Duurzaamheid

Eric Kahle

Associate Partner