Skip to content Skip to footer

Managing Partner

Kees Ekelmans

Kees is sinds 2019 deel van Praeter als managing partner, waarbij hij met anderen verantwoordelijk is voor verkoop, de organisatie van onze dienstverlening, personeel en financiën en financiering. Vóór Praeter is Kees 28 jaar werkzaam geweest als manager en managing director van bedrijven en divisies in multinationals (Unilever, Hunter Douglas en AkzoNobel) in Nederland, diverse Europese landen en China. De afgelopen zeven jaar is Kees ook actief geweest als oprichter en begeleider van start-ups en familiebedrijven in hun groeifase.

Het is een snelgroeiend en servicegericht bedrijf, waar hard werken samengaat met veel eigen verantwoordelijkheid en teamspirit. Praeter is een bedrijf waar jonge mensen heel veel kunnen en mogen leren. We leveren een cruciale bijdrage aan een beter milieu en leren jonge mensen een vak waar hun hele leven vraag naar zal zijn.”

In zijn vrije tijd is Kees graag bezig met voetballen, fietsen, skiën en als voetbalscheidsrechter. Daarnaast is hij actief als vrijwilliger en bestuurder van brancheorganisaties en sportverenigingen, en leest hij graag literatuur in antropologie en economie.