Skip to content Skip to footer

Finance Manager

Bram van Lomwel

Bram is sinds mei 2021 actief bij Praeter. Na een korte periode als duurzaamheidsadviseur heeft hij in november 2021 de switch gemaakt naar de financiën. Hiervoor heeft Bram de Bachelor Economie & Bedrijfseconomie afgerond aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en is hij momenteel naast zijn werkzaamheden bezig met zijn scriptie voor de Master Financial Economics. Naast zijn interesse in Finance hecht Bram ook veel waarde aan het duurzame aspect binnen bedrijven. 

Praeter is een onwijs levendig en leuk bedrijf om te werken. Ik krijg veel ruimte om me door te ontwikkelen op het gebied van Finance en krijg hierbij ook veel nuttige informatie van Kees. Daarnaast is het kantoor gezellig, er werken veel jonge mensen en ik geniet elke week van de vrijmibo. Naast de gezelligheid is ook iedereen gedreven om hard te werken en zo van Praeter een succes te maken.”

Praeter is voor hem dan ook een perfecte werkplek, waar investeren in verduurzamen samenkomt. In zijn vrije tijd is hij actief op voetbalvereniging Forum Sport en is hij altijd in voor gezelligheid.