Skip to content Skip to footer

Projectmanager Duurzaamheid

Bas Paardekooper 

Bas “Paard” Paardekooper, is echt een bezige bij! Hij is al sinds eind 2019 bij Praeter aan het werk, en vervult de rol manager project office en senior projectmanager. Voor Praeter heeft hij een bachelor Bedrijfskunde en de master Leadership and Change Management afgerond. Daarnaast heeft hij verschillende bijbanen gehad, van het geven van huiswerkbegeleiding tot het vakkenvullen in de Albert Heijn. Daarnaast heeft hij voor zijn bachelor Bedrijfskunde een halfjaar stagegelopen bij het bedrijf Funding Circle BV, op de afdeling Collections and Recoveries, en een halfjaar in de horeca gewerkt bij het leuke Italiaanse restaurant Burrata.

Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij het Praeter. Het is een zeer dynamisch bedrijf met een relatief jong team. We vinden het belangrijk mensen goed te adviseren en te begeleiden. We proberen dit te stimuleren door een zeer prettige sfeer te creëren op ons kantoor.”

Bas zijn grote passie buiten werk is voetbal. Voorheen is hij een lange tijd actief geweest als jeugdtrainer bij de voetbalclub Quick. Tegenwoordig is hij actief in de Technische Commissie van Quick, en voetbalt hij in het tweede elftal van Quick.

Projects by Bas Paardekooper