Skip to content Skip to footer

Projectleider Duurzaamheid

Lennart Kok

Lennart is sinds december 2021 duurzaamheidsadviseur bij Praeter. Hij is daarbij vooral bezig met de uitvoer in verschillende grote acties in samenwerking met de Rabobank, zoals de ZonOpDak actie en de Energielabel actie, en in diverse andere projecten onder eigen beheer. Hiervoor heeft Lennart de studie Facility Management afgerond in 2021, waarbij hij stages heeft gelopen bij onder andere het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Verder is hij drie jaar lang Gebouwbeheerder en onderdeel van de Technische Dienst geweest bij de Haagse Zorginstelling Cardia.

In mijn eerste half jaar heb ik het tot nu toe heel erg naar mijn zin. Er is een hele fijne en open sfeer en daardoor altijd snel contact met je collega’s. Het is leuk om te werken op een plek met veel jonge mensen die daardoor erg dynamisch is geworden. Er worden je veel interessante kansen aangeboden om verder te ontwikkelen. Ik heb bijvoorbeeld al een opleiding mogen volgen tot EP-U adviseur voor het registreren van energie labels. Een bedrijf dus waar ik het nu heel erg naar mijn zin heb en ook nog wel even blijf werken denk ik.”

Lennart heeft er in zijn vrije tijd plezier aan om lekker te sporten. Hij heeft immers meer dan tien jaar lang gehockeyd, en is nu vooral in de sportschool en op de squash- of padelbaan te vinden. Daarnaast speelt Lennart gitaar en gaat hij regelmatig gezellig op uitjes met vrienden. Ook is hij sinds een paar maanden lid van de Haagse Sociëteit Pulchri voor hedendaagse kunst.