Skip to content Skip to footer

Voor wie is begeleiding bij realisatie warmteoplossing relevant?

Voor organisaties die helder voor ogen hebben welke maatregelen er genomen moeten worden om energiekosten te verlagen, comfort te verhogen en hun label te verbeteren.

Wat is begeleiding bij realisatie warmteoplossing?

Voor de verschillende maatregelen doen wij een aanbesteding naar installateurs en aanbieders, begeleiden wij de uitvoer en controleren wij de oplevering van de maatregelen. Indien gewenst organiseren wij ook een onafhankelijke opleveringskeuring (scope 10). Wij begeleiden o.a. installatie van een nieuwe CV’s, (hybride) warmtepompen, infrarood verwarming, ledverlichting, isolatie, elektrische warmwatervoorzieningen en elektrisch koken.

Wat heeft onze opdrachtgever aan de Uitvoerbegeleiding Warmteoplossing?

Onze dienstverlening biedt opdrachtgevers de mogelijkheid installatiewerkzaamheden uit te besteden, waardoor de eigen organisatie er minder mee belast wordt. Door onze wijze van werken – wij accepteren geen vergoedingen van partijen die wij inschakelen – werken wij uitsluitend voor de opdrachtgever en onderhandelen wij namens de opdrachtgever prijzen en kwaliteitsniveaus. Hierdoor is een opdrachtgever vaak beter én goedkoper uit met onze begeleiding.