Skip to content Skip to footer
VACATURE

Vacature Duurzaamheidsadviseur met passie voor installatietechniek

In de functie van duurzaamheidsadviseur ben je een expert met als kerntaak adviesvorming over complexe HVAC-installaties voor wooncomplexen, utiliteitsgebouwen en kantoren.

Werken in een omgeving waar jij echt het verschil kunt maken? Als onderdeel van ons snelgroeiend bedrijf krijg je veel verantwoordelijkheden waardoor je jezelf volop kunt (door)ontwikkelen. Daarnaast werk je samen met enthousiaste en ambitieuze collega’s.  Het mooiste van alles? Je maakt met je werk direct de wereld een stukje groener!

Wie zijn wij?

Praeter adviseert en begeleidt bedrijven en organisaties met het verlagen van het energieverbruik en verduurzamen van hun vastgoed. Wij werken op projectbasis voor onze opdrachtgevers en ondersteunen hen bij de bepaling en uitvoering van maatregelen. Of het nu gaat om een beter energielabel, een lager energieverbruik of het zelf opwekken van duurzame energie met bijvoorbeeld zonnepanelen of elektronisch vervoer.

Wij doen dit met een bevlogen en dynamisch team van specialisten uit diverse sectoren met verschillende expertises. Met meer dan 80 jaar ervaring in advisering bij projectontwikkeling, ondersteuning en implementaties van duurzaamheidsoplossingen groeit ons kantoor uit naar een vertrouwde adviseur en partner voor opdrachtgevers zoals de Rabobank, Zeeuw&Zeeuw, HTM, landelijke politie, Hema, Energieke Regio, MVGM en diverse gemeentes waaronder Den Haag en Rotterdam.

Wat ga je doen?

In de functie van duurzaamheidsadviseur ben je een expert met als kerntaak adviesvorming over complexe HVAC-installaties voor wooncomplexen, utiliteitsgebouwen en kantoren. Je bezoekt, alleen of samen met collega’s, locaties en adviseert klanten over de mogelijkheden, alternatieve oplossingen en financiële haalbaarheid van deze opties. De dialoog met de klant en de tevredenheid met de adviezen is één van de basiswaarden van Praeter.

Wie ben jij?

  • HBO- of WO-opleiding met kennis uit het werkveld in HVAC/installatietechniek;
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Je beschikt over rijbewijs B;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je krijgt er energie van om installatietechnische vraagstukken rond gebouwen te analyseren;
  • Je bent een teamplayer die samen met de rest van het team wil werken aan steeds betere adviezen aan klanten en partners;
  • Je bent naast een bron van kennis ook leergierig naar nieuwe ontwikkelingen, creatieve oplossingen en durft deze ook te spiegelen met collega’s;
  • Je wilt een goede gesprekspartner worden en zijn binnen het projectteam, een bijzondere organisatie én voor de opdrachtgever.

Wij bieden jou

Bij Praeter geloven wij in het bundelen van de krachten door zowel ervaren- als young professionals met elkaar te laten samenwerken. Je komt in een dynamische werkomgeving terecht waar je in korte tijd veel kunt leren over duurzaam vastgoed. Je collega’s zijn allemaal ambitieus, energiek en ook nog eens heel gezellig. Daarnaast is er veel ruimte voor initiatieven. Wij vinden de ontwikkeling van onze medewerkers zeer belangrijk. Je krijgt daarom de ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, cursussen en/of opleidingen te volgen. Wij bieden een salaris afhankelijk van expertise en ervaring, een verzorgde lunch en een fijne werkplek in een licht en mooi monumentaal pand vlakbij Station Den Haag Centraal. En misschien wel het belangrijkste: wij bieden je de kans om een expert te worden op een gebied waar onze planeet gelukkig van wordt!

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Mail dan je motivatie en cv naar werkenbij@praeter.nl

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met Willemijn Teunissen door te bellen naar 070 239 01 04 of mail naar willemijn@praeter.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

header-team