Skip to content Skip to footer

Voor wie is het maatwerkadvies energielabel verbetering?

Voor alle organisaties die geïnteresseerd zijn om, op basis van het huidig vastgestelde energielabel, hun energieprestatie en energielabel te verbeteren; o.a. om te voldoen aan de wettelijke labelplicht C.

Wat is het maatwerkadvies energielabel verbetering?

Met het maatwerkadvies energielabel verbetering krijgt u inzicht in de verschillende verduurzamingsmaatregelen die voor uw organisatie de meeste impact leveren om de energieprestatie van het pand te verbeteren. In het maatwerkadvies wordt inzicht gegeven in het energieverbruik, de energiebehoefte, de energiebalans en er wordt een volledig maatregelenpakket opgemaakt. Het maatregelenpakket laat zien wat er moet gebeuren, welke investering eraan verbonden zit en welke CO2-reductie de maatregel oplevert. Tevens presenteren wij de invloed van de maatregel op het energielabel.

Wat heeft onze opdrachtgever aan het maatwerkadvies energielabel verbetering?

De opdrachtgever kan met het maatwerkadvies gericht verduurzamen. De energieprestatie van het gebouw wordt door het uitvoeren van de maatregelen in het maatwerkadvies verbeterd. Tevens wordt een verbetering van het energielabel behaald.