Skip to content Skip to footer

Projectleider Duurzaamheid

Kyllian ten Kate

Kyllian is sinds oktober 2022 aan het werk bij Praeter. Hier is hij verantwoordelijk voor projectbegeleiding en duurzaamheidsadvies bij meerdere klanten. Daarnaast werkt Kyllian sinds zijn komst aan de ontwikkeling van nieuwe diensten. Zo draagt hij direct bij aan verduurzaming én de ontwikkeling van Praeter.

Voordat Kyllian bij Praeter kwam studeerde hij International Business Management aan de Hogeschool van Amsterdam, en volgde hij een Master in Business Administration, met een focus op consultancy en duurzaamheid, aan de VU Amsterdam. Daarnaast volgde Kyllian een cursus van Cambridge University over business en duurzaamheidsmanagement. Zijn studies hebben dus altijd al in het thema van advies en verduurzaming gestaan. Praeter was daarom de perfecte plek voor hem om aan de slag te gaan.

Werken bij Praeter is voor mij een eyeopener; Ik heb mij altijd ingesteld op werken grote bedrijven. Om nu in een klein, snelgroeiend bedrijf te werken vind ik fantastisch. Er is meteen veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen input, en de lijntjes met het superleuke team zijn erg kort. Daarnaast maak je ook tastbare impact bij klanten, en zie je ook de resultaten van je werk direct terug.”
Wanneer Kyllian vrij is, is hij vaak te vinden in de horeca. Na 15 jaar lang goed eten, drinken, en service verzorgd te hebben bij goede restaurants in Den Haag, geniet hij hier nu graag met vrienden en familie van.