Skip to content Skip to footer

Projectleider Duurzaamheid

Marijn Pronk

Begin 2023 is Marijn begonnen als duurzaamheidsadviseur bij Praeter. Binnen Praeter richt hij zich op Energiebespaarscans, maken van maatwerkadviezen en de begeleiding van uitvoertrajecten. Hij zet zich in voor het leveren van onafhankelijk advies, wat perfect aansluit bij de kernwaarden van Praeter. Daarnaast heeft Marijn in Den Haag enkele woningeigenaren geholpen bij het verduurzamen van hun woningen, wat zijn expertise op het gebied van duurzaamheid verder heeft versterkt.

Naast zijn werk bij Praeter heeft Marijn nog een fascinerende passie: het bouwen van custom motoren. Sinds 2019 is hij begonnen met het ombouwen van oude BMW’s naar moderne maatstaven. Momenteel staat het bouwen van een elektrische motor hoog op zijn verlanglijst. In zijn vrije tijd brengt Marijn graag tijd door met vrienden en familie. Hij neemt graag de tijd voor een potje tennis of padel en hij is regelmatig in het water te vinden voor een verfrissende surfsessie.


Binnen Praeter krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, met een focus die er voornamelijk op is gericht om je sterke punten verder te ontwikkelen. Dat maakt werken echt leuker! Hiernaast is het heel gaaf om te zien dat klanten blij worden van jouw advies, omdat ze aan het verduurzamen zijn, maar ook geld besparen door ons advies door te voeren.