Skip to content Skip to footer

Operations Manager

Nikki Vis 

Nikki is als operations manager sinds oktober 2020 verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het kantoor. Voordat ze bij Praeter begon heeft Nikki, na een aantal jaren op de kunstacademie, haar diploma Humanistiek behaald en is ze gestart als Social Dealmaker bij de Stichting Society Impact. Hier kreeg ze te maken met thema’s als arbeidsparticipatie, schuldhulpverlening, integratie, leefbaarheid en onderwijs- thema’s waarin Nikki ook middels vrijwilligerswerk ervaring heeft opgedaan. Zo heeft ze als ‘buddy’ voor het Nationale Ouderen Fonds gewerkt en heeft ze diverse bijbanen in de thuiszorg en in een klein stadscafé gehad. 

Werken bij een start-up brengt veel uitdagingen met zich mee. Het leukst vind ik dat ik de ruimte en vertrouwen krijg om mijn ideeën in te brengen en bij te dragen aan het bouwen van een mooie professionele organisatie. Daarnaast hebben we een enorm enthousiast, hardwerkend team. Wij motiveren elkaar en daardoor is de sfeer binnen het bedrijf bijzonder goed.”

Daarnaast heeft ze ook regelmatig productiemedewerker filmcrews bij de uitvoering van hun reclame-opdrachten ondersteund, en verzorgt ze op locatie in het buitenland de logistiek en maaltijden.

In haar vrije tijd speelt Nikki de piano en loopt ze ook graag hard. Koken en mensen samenbrengen is iets wat haar daarnaast heel gelukkig maakt – iets wat we ook terugzien in haar portfolio!