Skip to content Skip to footer
WanneerSeptember 2017 tot hedenOpdrachtgeverHV & CV QuickWebsitewww.quick.nlDe vraagHoe kan deze grote sportvereniging (1.500 leden) in haar eigen elektra behoefte voorzien en deze duurzaam opwekken?Share

Onze ondersteuning

  • Technische haalbaarheid zonnepanelen
  • Financiële haalbaarheid zonnepanelen
  • Subsidieaanvragen en controle
  • Doorlopende ondersteuning op energie besparende maatregelen en elektrificatie

De resultaten

Quick is een ondernemende sportclub meet zeer betrokken sponsors. Hier vonden we in overleg met de club een alternatieve vorm van financiering met het bedrijf Softs. Dankzij deze financiering en een grote sponsor wordt de club voorzien van 151 zonnepanelen op zowel het clubgebouw als de tribune, zonder dat de club hiervoor behoeft te investeren. Zo houdt een sportvereniging meer over voor de sportactiviteiten. De sponsor van de club krijgt een uniek mobiel “Softpoint”, waarmee zij op bouwlocaties lucht kan zuiveren, energie kan opwekken én omwonenden digitaal kan informeren.

Over dit project

Net als HRC is Quick geen onbekende club voor Praeter, Tom en Bastiaan waren lid van Quick, Kees en Paul zijn dat nog steeds. Bijzonder is dat Kees mede door het project op Quick is aangesloten bij Praeter. Het is mooi je club op deze manier te kunnen helpen. Er is nog een hoop te doen voor Praeter bij Quick. De club is nog steeds aangesloten op het gasnet en natuurlijk gaan we daar de oplossingen voor aandragen.