Skip to content Skip to footer
VACATURE

Inside Sales

Werken in een omgeving waar jij echt het verschil kunt maken? Als onderdeel van een snelgroeiend bedrijf krijg je snel veel verantwoordelijkheden waardoor je jezelf volop kunt (door)ontwikkelen. Daarnaast werk je samen met andere ambitieuze collega’s en het mooiste van alles? Je maakt direct met je werk de wereld een stukje groener!

Wie zijn wij?

Praeter adviseert en begeleidt bedrijven en organisaties met het verlagen en verduurzamen van het energieverbruik van hun vastgoed. Wij werken op projectbasis voor onze opdrachtgevers en ondersteunen hen bij de bepaling en uitvoering van maatregelen. Of het nu gaat om een beter energielabel, een lager energieverbruik of het zelf opwekken van duurzame energie met bijvoorbeeld zonnepanelen of elektronisch vervoer.

Wij doen dit met een bevlogen en dynamisch team van specialisten uit diverse sectoren en expertises. Met meer dan 80 jaar ervaring in projectontwikkeling, het grootzakelijke bedrijfsleven en duurzaamheidsoplossingen groeit ons kantoor uit naar een vertrouwde adviseur van opdrachtgevers zoals Rabobank, Zeeuw&Zeeuw, Molecaten, diverse gemeentes waaronder Den Haag en Rotterdam, de HTM, de landelijke politie, Hema, Energieke Regio en MVGM.

Wat ga je doen?

Als Inside Sales medewerker heb je een verbindende rol tussen collega’s en klanten. Je biedt ondersteuning aan je sales collega’s door op een enthousiaste manier alle lopende taken op te pakken en te helpen waar nodig. In deze rol zal je offertes maken, contact houden met klanten, afspraken maken, LinkedIn content creëren, de eventkalander beheren en de sales afdeling op alle andere manieren ondersteunen. Je komt te werken in een gezellig en dynamisch team waar je je commerciële kwaliteiten verder kan ontwikkelen. Binnen Praeter krijg je veel verantwoordelijkheid en bieden we je een leerzame omgeving waar voldoende ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wie ben jij?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau (bijv. Hoge Hotelschool of Commerciële Economie);
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Je bent commercieel, klantgericht en nauwkeurig;
  • Je bent niet bang om de telefoon op te pakken;
  • Je bent een zelfstarter: zelfstandig, sociaal, assertief en proactief;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt ervaring en affiniteit met CRM-systemen, offerte-tools en boekhoudpakketten

Wij bieden jou

Bij Praeter geloven we in het bundelen van de krachten door zowel ervaren- als Young Professionals met elkaar te laten samenwerken. Je komt in een dynamische werkomgeving terecht waar je in korte tijd veel kunt leren over duurzaamheid. Je collega’s zijn allemaal ambitieus, energiek en ook nog eens heel gezellig. Daarnaast is er veel ruimte voor initiatieven. Wij vinden de ontwikkeling van onze medewerkers zeer belangrijk. Je krijgt hiervoor de ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, cursussen en/of opleidingen te volgen. Wij bieden een salaris tussen de €2.250 en €2.600 op basis van je ervaring, een verzorgde (vegetarische) lunch en een fijne werkplek in een licht en mooi monumentaal pand vlakbij Station Den Haag Centraal. En misschien wel het belangrijkste: wij bieden je de kans om een expert te worden op een gebied waar onze planeet gelukkig van wordt!

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Mail dan je motivatie en cv naar werkenbij@praeter.nl

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met Willemijn Teunissen door te bellen naar 070 239 01 04 of mail naar willemijn@praeter.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

header-team