Skip to content Skip to footer

Projectleider Duurzaamheid

Tiemen Kok

Tiemen heeft na zijn stage gericht op het adviestraject om vastgoed in de zakelijke markt te verduurzamen, op het gebied van energiebesparing en energietransitie, ervoor gekozen om zich bij het Praeter team aan te sluiten.  Zijn studie Ruimtelijke Ontwikkeling volgt hij aan de Haagse Hogeschool, waar hij zich bezighoudt met duurzame stedelijke ontwikkeling, zoals stedenbouw, energietransitie en een duurzame en toekomstgerichte stadsinrichting en dat hij op korte termijn gaat afronden. Naast zijn studie is hij druk bezig als projectleider en deelt hij graag zijn kennis in de praktijk van Praeter. 

Het leuke aan Praeter vind ik de sfeer en het teamwork om mooie producten tot stand te laten komen. Een hard werkend, sociaal en gezellig team waarin iedereen elkaar kent met elkaar wil samenwerken. Daarnaast werk je ook nog is aan een duurzame en groene toekomst. Dit geeft erg veel voldoening!”

Naast Praeter en zijn studie, is hij werkzaam bij Stijlslagerij Englebert, speelt hij hockey en piano en is hij op het terras te inden met zijn vrienden. Op pad gaan en reizen om nieuwe plekken te zien, in de keuken staan en uit eten gaan vindt Tiemen verder ook erg leuk om te doen in zijn vrije tijd.

Contact Form

[contact-form-7 404 "Not Found"]