Skip to content Skip to footer

Sales & Marketing Manager

Camiel Mulders

Camiel is sinds november 2021 aan het werk bij Praeter, en is verantwoordelijk voor het professionaliseren van de sales en de acquisitie van grotere klanten. Hierbij draagt hij bij aan het nog harder versnellen van de energietransitie.

Camiel heeft zijn bachelor behaald op de Hoge Hotelschool in Scheveningen, en is daarna elf jaar actief geweest in de media & advertising in verschillende sales en business development rollen. Zo is Camiel betrokken geweest bij de opstartfase van WeTransfer en is hij 7 jaar lang verantwoordelijk geweest voor de helft van de omzet van dit bedrijf. Voordat hij bij Praeter kwam werken hielp hij als zzp’er ondernemers in het MKB met allerlei commerciële uitdagingen.

Ik heb een passie voor snelgroeiende bedrijven met een verantwoorde missie. Binnen deze sector ben ik nog een groentje, daarom vind ik het leuk om met jonge mensen te werken aan de energie transitie die nog tientallen jaren relevant blijft.”

Buiten zijn werk is hij met zijn gezin of vrienden te vinden, bij voorkeur op het strand, en loopt hij elk weekend hard door de Haagse duinen. Zijn voetbalschoenen heeft hij al een tijdje aan de wilgen gehangen, maar het surfen is hij nog niet verleerd.

Contact Form

[contact-form-7 404 "Not Found"]