Skip to content Skip to footer

Partner / co-founder

Bastiaan Stevens 

Samen met Tom, is Bastiaan medeoprichter van Praeter. Hij werkt volgens de filosofie en kerngedachte van Praeter, waarbij transparantie, eerlijk ondernemen, onafhankelijkheid en duurzaamheid het hoogst in het vaandel staan. Voor Bastiaan is dit niet alleen een manier van ondernemen, maar ook een manier van leven! Zijn kerntaak is het overbrengen van de filosofie van Praeter, en anderen hiermee motiveren en inspireren.

Bastiaan werkt al 12 jaar aan het verduurzamen van vastgoed. Toen de eerste zonnepanelen in Nederland werden geplaatst, hebben Bastiaan en Tom deze eigenhandig op de daken gelegd. Zo heeft Bastiaan dus al vanaf het prille begin van de zonnepaneel wereld mogen meedraaien.

Het leukst zijn alle lieve collega’s waar we de wereld echt iets beter mee maken. De sfeer is goed en we gaan keihard door met eerlijke adviezen geven!”

Buiten Praeter, staat tijd doorbrengen met zijn zoon Jan, stipt op nummer 1. Daarnaast is Bastiaan bezig met krachttraining en wandelen, uit eten gaan, de kroeg in, maar vooral zichzelf op het strand parkeren met een koud biertje.

Contact Form

[contact-form-7 404 "Not Found"]