Selecteer een pagina

IN 8 STAPPEN NAAR EEN GOEDE OPLOSSING

IN 8 STAPPEN NAAR EEN GOEDE OPLOSSING

AANPAK

Praeter adviseert en begeleidt organisaties met het verduurzamen van het energieverbruik van hun vastgoed. Wij werken op projectbasis voor onze opdrachtgevers, geven advies en ontzorgen hen bij de implementatie voor een fractie van de besparing die wordt gerealiseerd.

Daarnaast ondersteunen wij initiatieven die leiden tot bewustwording en gedragsverandering van gebruikers en eigenaren van gebouwen naar minder en verantwoorder energieverbruik.

Inzichtelijk en begrijpelijk, stap voor stap naar goede oplossingen. Met een glimlach. Lees hoe wij u ondersteunen.
Inzichtelijk en begrijpelijk

Wij nemen u aan de hand en leiden u door het soms ingewikkelde landschap van mogelijkheden en oplossingen. Wij geven vooraf aan wat de kosten zijn en wat de besparingen of opbrengsten zullen zijn. Zo maken we keuzes inzichtelijk en begrijpelijk, ook voor niet-specialisten. We snappen dat onze klanten niet altijd alle technische, juridische of economische kennis hebben en lichten dus onze adviezen toe en leggen ze uit. En als het niet helder is, leggen we het nog een keer uit.

 

Onafhankelijk advies: de beste oplossing voor u; niet voor de leverancier

Wij geven onafhankelijk advies en richten ons op de besparingen en het rendement dat u maakt met oplossingen. Wij werken op basis van een uurtarief en niet op basis van vergoedingen van de uitvoerende bedrijven. Zo krijgt u niet de beste oplossing voor de leverancier, maar voor u. We leveren dus geen materialen en plaatsen het ook niet, maar we helpen u te besparen als tijdelijk specialist op een niet-kernactiviteit.

 

Kwalitatief goede oplossingen

Voor de uitvoering van maatregelen werken wij met de beste en meest concurrerende marktpartijen. Praeter adviseert alleen kwalitatief goede materialen en betrouwbare installateurs; partijen die concurrerend aanbieden en waarmee wij al langer naar tevredenheid werken.

 

Verder en beter, met een glimlach

Wij denken verder dan de voor de hand liggende oplossingen, nemen u mee in ontwikkelingen en haken u aan in een gemeenschap van bedrijven die ook verder willen. Wij zijn betrokken bij onze klanten en enthousiast. Dat betekent dat we hard voor u werken en er plezier in hebben. En dat merkt u.

 

Stap voor stap: van haalbaarheid tot realisatie

Wij nemen u aan de hand en leiden u stap voor stap naar de beste oplossing. Van project voorstel, via haalbaarheid, subsidie en vergunning aanvraag, aanbesteding en uitvoering tot oplevering en monitoring van de resultaten. Zo ontzorgen onze opdrachtgevers terwijl wij hen nauw betrekken bij de voortgang.

In 8 stappen naar de beste oplosing. Ongeacht de grootte van uw project, de doorlooptijd of aard en aantal energiebesparende maatregelen. Lees de stappen die wij met u doorlopen.